Benvingut, nou Palau d’Ametlla!

Les noves instal·lacions del centre educatiu Palau d’Ametlla, previstes pel 15 d’octubre, ens faran esperar un temps més, ja que les intenses pluges que hi va haver han endarerir la feina feta durant dos mesos. La planificació de l’escola situada al costat de la carpa El Sorralet,que serà el gimnàs del centre, és aquesta:

La zona d’accés principal serà un gran porxo, utilitzat per ser una zona de transició on es pugui acollir còmodament  les famílies i els infants. Dels 2.885 m2 amb què disposarà l’edifici, un 50% seran porxos.

Resultado de imagen de palau d'ametlla montornes del valles

Els infants podran accedir lliurement des del carrer dels Castanyers fins a les seves aules, travessant així el seu pati. Aquestes instal·lacions són una gran solució pels alumnes i famílies del Palau d’Ametlla, que portaven més de 10 anys a l’antic edifici, que en un primer moment havia de ser provisional.

L’únic inconvenient d’aquesta obra serà l’increment de trànsit als carrers que l’envolten. L’alcalde de Montornès, José Montero, ha esmentat que s’hauria d’evitar que els responsables dels infants arribin fins a la porta amb els vehicles, i estacionin al Parc Firal.

Frank López i Emma Soley

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: