Agressió sexual d’un mariner de l’armada cap a la seva companya

Dimecres passat, 3 d’octubre, s’ha assegut davant els tribunals el mariner comissionat de l’armada espanyola V. E. L. A., acusat d’agredir sexualment la seva companya identificada amb les inicials E.G.A.. Els fets que estan sent jutjats van ocórrer el 27 d’octubre de 2014, quan el vaixell de transports lleugers de l’armada anomenat “Contramaestre Casado“, estava atracat al port d’Alacant.

Resultado de imagen de Contramaestre Casado

Aquell dia,  l’acusat, que tenia guàrdia a les 5 de la matinada, es va llevar i va colar-se a la zona de l’embarcació on s’allotjaven les dones. Un cop allà, va apropar-se a la llitera de la víctima i aleshores, va immobilitzar-la sobtadament. Mentre li subjectava l’avantbraç contra el seu tòrax, “va apropar els seus genitals cap els de la dona i, sense el seu consentiment, la va penetrar vaginalment mentre la besava”.

Tal com s’ha recollit a les declaracions de la fiscalia, la víctima no va poder cridar ni demanar auxili ja que el mariner, “en tot moment la subjectava amb les seves mans i l’empresonava amb el seu cos”. El cas serà jutjat per la justícia ordinària i no pas per un tribunal militar.

Després de realitzar el judici, s’ha demanat provisionalment per al sospitós, una pena de set anys de presó per un delicte d’agressió sexual, deu anys d’allunyament respecte de la víctima i set anys més de llibertat vigilada. No obstant això, l’acusació particular eleva a 10 anys la petició de presó i a 15 la prohibició d’apropar-se a l’acusant.

Paula Pajuelo i Frank López

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: