L’ESTRELLA DE CINEMA MÉS RENDIBLE

Hola a tots el lectors d’aquesta secció, aquesta setmana us portem un petit resum de la trajectòria profesional d’uns dels celebrities més coneguts mundialment, Will Smith.

El celebriti Willard Carroll Smith, conegut com Will Smith, és un actor nord-americà i raper, que ha aconseguit premis en dues facetes artístiques. Ha estat nominat al Premis d’Or, dos Òscars i també ha guanyat premis Grammy.

Al final dels anys 1980, es va donar a conèixer com a raper amb el nom de The Fresh Prince. El 1990, la seva fama va augmentar dràsticament quan va protagonitzar la sèrie de televisió el The Fresh Prince of Bel-Air, que va durar desde el 1990 fins al 1996.

Mostra la imatge original

A mitjan anys 90 va pasar de la televisió al cinema on va tenir molt d’èxit sortint en pel·lícules molt exitoses. Algunes de les pel·lícules més famoses que va fer són: Jo, robot (2004), La recerca de la felicitat (2006), Focus (2015), Escuadrón Suicida (2016) i Bright (2017).

Actualment, segueix treballant com actor i aviat s’estrenaran algunes de les pel·lícules en què esta treballant. Mentrestant, també ha fet col·laboracions amb alguns dels cantants del moment com: Bad Bunny i Marc Anthony!!

Esperem que continuï treballant així i que guanyi més premis dels que ja té !!

Mostra la imatge original

Redactors

Gerard Motos i Zaira Rodríguez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: