SEASON 6 – FORTNITE BATTLE ROYALE

Cada pocs mesos, Fortnite comença una nova temporada. Les temporades ofereixen oportunitats per desbloquejar tot tipus de recompenses, incloent-hi nous personatges i skins per a les armes, pantalles de càrrega, emoticones i gestos. Fins i tot “paVos”, que és la moneda del videojoc per pujar de nivell.

Ara mateix, Fortnite està acabant el final de la seva temporada actual, la 5. Epic Games encara ha d’anunciar una data per a la nova temporada, encara que normalment acaba una setmana després dels desafiaments de la setmana 10 de l’anterior. El dia de sortida serà el pròxim 27 de setembre.

Hi ha hagut petits canvis, incloent-hi la recent arribada de Temple Tomàquet. Polvorí Polsegós ha canviat bastant, cosa que suggereix canvis tant petits com impredictibles quan comenci la nova temporada, a l’estil de l’afegit del desert a la Temporada 5.

El tema serà sobre un univers maligne que tindrà diferents èpoques.

Ver imagen en Twitter

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: