Barça VS Girona

Resultado de imagen de barça girona

El partit del FC Barcelona i el Girona FC es va acabar amb l’empat a 2. El partit el va dominar el Barça amb 732 passis amb una precisió del 91%. En canvi, el Girona ha fet 342 passis amb 78% de precisió.  L’equip culer ha xutat 22 vegades, però només la meitat, és a dir, 11 anaven dirigides cap a la porteria del Girona. En canvi el Girona a xutat 7 vegades  6 dels quals dirigits a porteria. El Barça ha dominat el partit amb una possessió del 68%.  El Girona a provocat 16 faltes i el Barcelona 9. El jugador Clément Lenglet a estat expulsat al minut 35. El F C Barcelona continuarà dominant la Lliga Santander empatat amb el Reial Madrid.

Ferran Díaz i Víctor Camacho

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: