Comitè Esportiu

Els nostres companys de 4rt han organitzat a l’optativa de Comitè Esportiu activitats a l’hora del pati. Les activitats que podreu fer durant l’hora del pati són: Esports amb pilota (a la pista) com per exemple bàsquet, futbol, pitxi… Dins del gimnàs es podrà realitzar dansa, on posaran vídeos amb les coreografies més marxoses per moure l’esquelet.  Just al costat, sota la teulada es farà ping-pong i futbolí. Per acabar, al porxo (segurament, encara no està confirmat) s’organitzaran partides de cartes magic. Estaran en marxa la setmana vinent. Nosaltres ens acomiadem, fins la propera.

Víctor Camacho, Ferran Díaz

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: