La Cita – Albert Einstein

Per començar el nou curs amb força us presentem  una cita digna d’obrir un debat prou interessant.

Va ser formulada per l’il·lustrat Albert Einstein, el conegut físic alemany nascut el 1879. Un dels seus treballs més reconeguts fou la popular Teoria Especial de la relativitat que, per sorpresa de molts, no va ser formulada del tot per ell, sinó que, l’aleshores jove científic, es va limitar a guarnir-la amb els últims detalls.

“Educació és allò que queda quan s’oblida allò que es va aprendre a l’escola”.

A molts de vosaltres us deu sorprendre que, una de les persones considerades més intel·ligents per la mateixa editorial Business Insider, hagués arribat a posar en dubte a tota una institució educativa. El que la polèmica cita vol transmetre no va més enllà de la divulgació d’uns valors que, segons l’autor, no s’ensenyen a l’escola. Amb aquesta frase, l’alemany vol donar a entendre que una persona que tingui un bon saber estar, que tracti als altres com cal i tingui un bon sentit del respecte pot arribar a ser molt més valuosa que algú que tingui tot de coneixements d’una matèria, però en canvi no tingui cap dels valors  cívics esperables en qualsevol ciutadà .

einstein_1947

Albert Einstein

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: