Festa Major de Montornès del Vallès

La festa major de Montornès del Vallès ha durat des del 14 al 17 de setembre. Dins de la festa major 2018 s’ha celebrat la típica batalla entre el Senyor Feudal Peranton de Rocacrespa i el pagès Bartomeu. Els diables han organitzat com cada any el correfoc, un espectacle ple de focs artificials. Els grups musicals que han animat la festa amb els seus concerts són: El Niño de la Hipoteca, La Loca Histeria, Comando Wateke, Ragatunning i els grups locals Proyecto Piharo i Etapa Reina. La fira va estar molt animada perquè hi havia molta gent, atraccions i parades. Les atraccions més utilitzades van ser l’olla, el vaixell, el martell i la presó.

Víctor Camacho i Ferran Díaz

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: