Carvajal al Mundial

Dani Carvajal ja treballa per recuperar-se i poder estar en el Mundial. Després de la bona notícia que va rebre aquest dilluns (només estarà de baixa entre 15 i 21 dies), el lateral madridista ha engegat el compte enrere. En el seu primer dia en Les Fregues se li ha pogut veure en una màquina de crioteràpia a -188ºC!

Resultado de imagen de dani carvajal se recupera

Aquest mètode, molt comú en la recuperació dels esportistes, consisteix a sotmetre al múscul afectat a fred extrem amb l’objectiu d’afavorir l’alimentació cel·lular, així com un augment i una millora de la circulació sanguínia. Aquesta tècnica està indicada per a trencaments musculars com la sofreix Carvajal, amb l’objectiu de retallar els terminis.

Resultado de imagen de dani carvajal recuperandose

El futbolista està convençut que arribarà al Mundial. “És menys del que pensava”, va dir en unir-se a la concentració. El seleccionador també és optimista: “Va a barallar per estar en el primer partit. Anem a veure l’evolució i l’última setmana estarà treballant amb tots. Mereix la pena esperar per Dani”, va assegurar Lopetegui en El Travesser.

Resultado de imagen de dani carvajal con españa

El lateral es va lesionar durant la final de la Champions i sofreix un trencament de grau II en el múscul semitendinós de la seva cama dreta. El debut d’Espanya es produirà dins de 16 dies, d’aquí l’optimisme de Carvajal en conèixer el diagnòstic

Sergi Borrego i Pau Saborit

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: