Coneixeu a Jay Chou?

Jay Chou és un cantant, músic, arranjador, productor discogràfic i mag de cançons pop xineses taiwaneses. Al mateix temps, és actor, director i cap de l’equip professional d’esports electrònics J Team.

Jay Chou - Embajador de Relojes TUDOR

L’any 2000, Jay Chou va llançar el seu primer àlbum “Jay”, que estava subordinat a la companyia discogràfica Alfa Music. Des de llavors, la seva música ha guanyat honors a tot Àsia, especialment a Taiwan, Xina, Malàisia, Hong Kong, Singapur, Indonèsia, Corea del Sud, Japó i països occidentals. Jay Chou ha venut 2,47 milions d’àlbums a Taiwan i ha guanyat molts premis pel seu treball musical, inclosos 15 Taiwan Golden Melody Awards i 2 MTV Àsia Awards. Jay Chou també escriu cançons per a altres artistes mentre treballa amb els seus àlbums. Des de llavors, ha realitzat sis gires mundials, actuant davant de més de 10 milions de persones a ciutats d’arreu del món.

周杰伦- Wikiwand

Les seves cançons més famoses són:

-Mojito

-Qing hua ci

-Qing tian

-An jing

-Cai hong

-Love de confessió

-Che

-Gao bai qi qiu

Jay Chou ha realitzat un centenar de concerts des del seu debut.

Jiahao Ye

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: