Un viejo que leía novelas de amor

Un viejo que leía novelas de amor és una novel·la literària escrita pel periodista i cineasta xilè, autor de contes i novel·les Luis Sepúlveda. Va ser escrita l’any 1988. L’èxit d’aquest llibre ha estat tan rotund que s’ha traduït a 60 idiomes i ha aconseguit 18 milions de llibres venuts després de la seva publicació.Resultat d'imatges de un viejo que leia novelas de amor resumen

Aquesta novel·la narra la història d’Antonio José Bolívar Proaño qui viu en L’Idil·li, un poble remot a la regió amazònica dels indis Shuar, i amb ells va aprendre a conviure i conèixer la Selva respectant les lleis i els animals, així com també a caçar, en particular a un tigre, la qual estava causant problemes al poble. El seu desig per llegir se li presenta quan el dentista Rubicundo li proporciona novel·les d’amor, i producte d’això en les seves nits solitàries es dedicava a llegir amb intensitat.

 

Iker Carretero i Dawit Contreras

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: