Mor Avicii, el famós Dj amb només 28 anys

El músic Tim Bergling o musicalment conegut com a Avicii, ha sigut trobat mort el passat divendres dia 20 d’abril a la ciutat de Mascate (Omán). La notícia arriba de la mà de la seva representant Diana Baron que deia això:

“La família està devastada i els demanem a tots que respectin la seva necessitat de privadesa en aquest moment difícil. No es donaran més declaracions”. Així que de moment es desconeixen les causes de la mort del popular DJ.

Tim Bergling de tan sols 28 anys començava la seva carrera artística, quan tenia menys de 19 anys, feia peces de música que ja tenien una certa repercussió global, però només fins al 2011 que Avicii triomfava amb el seu aclamat single “Levels”. La seva fama no va fer més que créixer i llençava a l’aire temes molt sonats com “Hey brother” o “wake me up”.

Resultado de imagen de avicii

Tot i que l’estat de salut del Dj. no va ser fins al 2016 que es va retirar.

Bergling començaria a tenir problemes de salut a causa del seu ritme de vida que va fer que el 2015 ja cancel·lés alguns concerts fins a l’extrem de què el 2016 anunciés la seva retirada del món de la música.

Resultado de imagen de avicii
A partir d’aquest moment, les coses no van anar molt millor per al jove suec. Les informacions parlaven de complicacions després d’una operació d’apendicitis, al que posteriorment se li va sumar una pancreatitis aguda a causa del consum d’alcohol que li van portar a ser hospitalitzat.
Esperem que estigui on estigui continuï emocionant i enamorant amb la seva música..

R.I.P Avicii.
Mario Castillo i Fran Terrón

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: