Madrid-Juventus

La Juventus va igualar el 0-3 de l’anada i en l’última acció del partit, en el minut 93, Benatia va cometre un penal sobre Lucas Vázquez que va transformar Cristiano.

El Reial Madrid està en semifinals de la Champions League. Per vuitena vegada consecutiva. Però pel club blanc no estan per presumir. Almenys ara com ara. La trajectòria de l’equip preocupa i no entenen aquestes baixades de tensió que apareixen i que condemnen als de Zidane a portar la situació al límit, a lliurar títols en el mes d’octubre i a no guanyar un derbi al que se li tenia especial ganes.

La Juventus va ficar llavors la directa amb l’impuls del gol i el partit es va convertir en un festival d’ocasions. Va poder fer el segon Higuaín en un parell de jugades i l’empat també va estar a prop en les botes de Beli i Isco, al que li van anul·lar un gol per fora de joc. El premi va ser per la Juventus, que en el 37 va calcar la jugada del primer tant per posar el 0-2, també obra de Mandzukic. Amb aquest desavantatge va arribar el Madrid al descans i Zidane va agitar la banqueta. Va entrar Asensio i Lucas Vázquez per Casemiro i Beli. No va servir de molt.

En la segona part, la Juve va seguir posant en perill al Madrid i Matuidi, en el minut 60, va igualar l’eliminatòria després d’un greu error de Keylor Navas, que va deixar escapar un centre que no comportava cap perill. Amb el duel enfilant la pròrroga, l’àrbitre va assenyalar un penal després que Benatiaderroqués a Lucas Vázquez dins de l’àrea. Buffon va ser expulsat per la seva encesa protesta. Cristiano va ficar el penal en el minut 97. I el Madrid va accedir a semifinals.

Sergi Borrego i Fran Terrón

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: