Presentació del nou Ford Focus

Es presenta el nou Ford Focus en dos presentacions simultànies a Londres i a Shangai. La quarta generació del model disposarà de tres carrosseries: una de cinc portes, una familiar i una sedan.

Coincidint amb els 20 anys de la primera generació, s’ha presentat en dos esdeveniments simultanis: un a Londres i un a Shangai. La marca americana havia guardat en secret la nova imatge per presentar-la en exclusiva. Aquesta quarta generació substituirà a l’actual restyiling de la tercera el proper any.

Disposarà de tres carrosseries diferents. Una de cinc portes, una familiar i una sedan (només disponible en certs mercats; en Espanya no estarà disponible). Pel que fa als acabats, hi haurà els ja típics Trend i Titanium (els acabats normals, amb estètica urbana), l’acabat ST-Line (acabat amb línia esportiva), el Vignale (de luxe) i l’Active (amb estètica més crossover i una mica més aixecat del terra). Encara s’espera la presentació del Focus ST i del RS, que encara no tenen data de sortida.Resultat d'imatges de ford focus 2018

Algunes novetats a destacar són els canvis a l’interior. Una pantalla, més elevada per evitar distraccions, destaca en la consola central; un major espai posterior; i una millora notable dels materials.

En l’exterior, adopta la nova línia de la marca. Els fars del davant són més rodons, els fars antiboira adopten una posició vertical i els posteriors tenen un disseny més allargat. En els acabats bàsics disposa d’una graella cromada; en l’ST-Line i en l’Active és una graella negra; i en el Vignale adopta una forma de bresca.Resultat d'imatges de ford focus 2018

Pel que fa al rendiment mecànic, cal ressaltar que tindrà cinc programes de conducció. I també disposarà d’un nou canvi automàtic de 8 velocitats, amb una roda selectora. I a nivell tecnològic, cal destacar la disponibilitat d’afegir Wi-Fi al cotxe.

Marina Viñallonga i Sergio Fernàndez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: