Proyecto X

Aquesta setmana us volem recomanar la pel·lícula anomenada Proyecto X.

És una pel·lícula de comèdia dirigida per Nima Nourizadeh, escrita per Michael Bacall i Matt Drake, basada en una història de Bacall, i produïda per Todd Phillips. L’argument es tracta de 3 amics: Thomas, Costa i J.B. que planegen augmentar la seva popularitat a l’escola fent una festa, que posteriorment se’ls anirà de les mans.

Imagen relacionada

El llargmetratge es va estrenar a Estats Units, Canadà i Regne Unit el 2 de març de 2012 i va recaptar més de 100 milions de dòlars al món durant el seu temps a les sales de cinema. La crítica es va centrar en contra de l’actitud i el comportament dels personatges. També de la consumició de drogues.

Altres opinions la van considerar divertida i emocionant, i se la va comparar com una encarnació moderna de la comèdia Animal House de 1978. Després del seu llançament, grans festes amb finals accidentats han culpat o fet referència al llargmetratge com a inspiració.

Yacouba Mangassouba i Zoel Fernandez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: