Homicidi a Manresa

Aquesta notícia és un cas contrari als que normalment escoltem. Això demostra que no només hi ha maltractaments de dones, sinó que també n’hi ha d’homes. catalunya

Aquest diumenge a la tarda, a Manresa (Bages) es van trobar una parella morta a un domicili. Els investigadors han deduït per les marques d’arma blanca que tenia l’home en tot el cos, que ella l’havia matat i després s’havia suïcidat. La víctima era Daniel Sòria Fíguls, de 36 anys i la seva parella, Grisel Díaz, una dona de nacionalitat argentina i de 35 anys. Segons amics del difunt ell ja feia dies que s’estava plantejant de deixar a la seva nòvia. Una veïna dels morts havia escoltat a la matinada anterior cops, plors i sanglots.

Estan pendents els resultats de  l’autòpsia.

Júlia Romero González i Paula Plana Lara

%d bloggers like this: