“La independència no és l’única solució”

L’expresident català Carles Puigdemont ha assegurat avui que la independència “no és l’única solució”, i va apuntar que “el model suís” és l’opció “més eficaç i atractiva”. És la independència l’única opció? Per res. Hi ha unes altres”, ha recalcat Puigdemont en declaracions als mitjans de comunicació en Ginebra abans de participar en un debat del Festival Internacional i del Fòrum sobre Drets Humans.Resultat d'imatges de puigdemont la independencia no es la unica solucio

Tant Puigdemont com els ex-consellers que es van anar amb ell a Bèlgica estan acusats a Espanya dels presumptes delictes de rebel·lió,malversació i desobediència en el marc del referèndum de la independència de l’1 d’octubre.

Puigdemont segueix insistint en la via del diàleg, de la negociació a partir del reconeixement de l’altre i d’asseure’s en la taula per negociar

Iker Carretero i Pau Saborit

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: