Ja es poden sol·licitar les parades per la diada de Sant Jordi!

La diada de Sant Jordi es realitzarà, com és tradició, a la plaça Pau Picasso del poble. Des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre hi haurà parades, i a la tarda, activitats per a tothom. L’adjudicació de parades es regula per les bases que ha elaborat el departament municipal de Cultura, Festes i Patrimoni. Poden sol·licitar parada els establiments de venda de roses i llibres del poble, els centres educatius, i les entitats, associacions, fundacions i altres col·lectius sense ànim de lucre al municipi. Les sol·licituds es poden presentar fins al 13 d’abril a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. S’atendran per ordre de registre i tenint en compte els criteris d’ubicació segons la tipologia de cada parada.

Resultado de imagen de montornes del valles parades sant jordiResultado de imagen de montornes del valles parades sant jordi

 

Dawit Contreras i Marina Viñallonga

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: