La tràgica mort del petit Gabriel

Aquest passat 11 de març el petit Gabriel va ser aïllat mort al porta-equipatges de la seva madrastra, les quals és l’assassina d’aquest tràgic cas on tothom a estat amb el cor en un puny. L’autora del crim de Gabriel Cruz “va expressar la seva intenció de desfer-se del cos del nen en un hivernacle”. L’escrit també recull que l’autora confessa del crim va cavar un forat a la finca de Rodalquilar abans d’emportar-s’hi el noiet i el va asfixiar “amb les seves pròpies mans fins que va provocar la seva mort”.

La dona “va aprofitar un moment temporal en què sabia que es trobaria a soles amb el nen i que l’àvia paterna no el podria controlar, mitjançant l’engany o promesa de tornar-lo aviat a jugar amb els seus cosins. El va traslladar al jardí per realitzar el crim “tranquil·lament” al haver despullat el cos del Gabriel. L’acte marca la “falta de sentiments i humanitat” de l’assassina.

Imatge relacionada

Es va quedar a la finca de Rodalquilar fent unes feines de pintura que li servissin de coartada, per així després traslladar-se a Las Hortichuelas i, sense reconèixer el crim realitzat, donar una falsa aparença de preocupació per la desaparició i la sort del nen, engany que va mantenir al llarg dels dies, augmentant-lo fins al punt de col·locar ella mateixa una peça de roba del petit enmig de la recerca”.

Resultat d'imatges de gabriel

Fran Terrón i Sergi Velez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: