Milers de pensionistes omplen el centre de Barcelona

Aquest matí milers de pensionistes, s’han manifestat reclamant pensions dignes i contra la pèrdua del poder adquisitiu de les prestacions que reben els jubilats a Espanya. Uns 30.000 manifestants segons la Guàrdia Urbana i unes 100.000 segons les xifres de l’organització, han participat en la protesta d’aquest dissabte per aquest col·lectiu, que també s’han fet en altres ciutats de l’estat.

pensionistas-cotrina

Domiciano Sandoval, líder del moviment pensionista, justificava el perquè de la protesta perquè “estan en joc no només les pensions dels actuals jubilats, sinó també dels pensionistes del futur”. Els pensionistes han criticat contra el Govern de Mariano Rajoy i han defensat la convocatòria d’una vaga general, seguint el camí marcat pel moviment feminista. Sandoval s’ha preguntat: ¿Si el carrer és d’esquerres, per què tenim un govern de dretes?

Resultat d'imatges de pensionistes catalunya

Sergi Velez i Fran Terrón

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: