Cristiano Ronaldo afegeix un nou cotxe a la seva col·lecció

El portuguès Cristiano Ronaldo suma al seu garatge el “bugatti chiron” un “hipercar” personalitzat amb 1.500 CV de potència.
El Bugatti Chiron és un cotxe únic per a cada comprador i es pot personalitzar amb diferents elements distintius per qui ho compri, la marca fabrica cada vehicle amb múltiples parts fetes a mà. El seu preu és de més de 2,5 milions d’euros, aquests cotxes estan a disposició de compradors que busquen cotxes amb alt rendiment, classe i exclusivitat.
Cristiano Ronaldo, jugador del Reial Madrid, posseeix una de les col·leccions “d’hipercars” més impressionants del món i, ara, ha afegit un Bugatti Chiron al seu garatge.
El Chiron de Ronaldo combina el color gris amb el negre i, en el lateral, destaca la inscripció ‘CR7’, que també apareix al reposacaps, aquesta personalització bugatti solament la hi accepta a gent d’alt nivell. El cotxe porta un motor W16 Tetraturbo que desenvolupa una potència de 1.500 CV i que és capaç de superar gairebé sense problema, els 420 quilòmetres per hora. En el garatge de Cristiano Ronaldo podem veure “hipercars” com el Lamborghini Aventador S, el seu germà Bugatti Veyron Gran Sport Vitesse, el Mclaren MP4 12C o el Ferrari 599.

 

Fran Terrón i Sergi Velez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: