Puy de Fou

“Li Puy du Fou”és un parc temàtic situat en un bosc de 50 hectàrees, al costat del castell renaixentista en ruïnes de Puy  du Fou (incendiat en part durant la Guerra de Vendée), en l’oest de França.
Es compon del Gran Parc i de la Cinéscénie. És el segon parc més visitat a França després de Disneyland Paris amb 2,2 milions de visitants en aquests quatre últims anys.

Resultado de imagen de puy du fou

Als visitants se’ls ofereix un viatge en el temps: grans espectacles tant de dia com de nit, desenes de jocs i animacions, pobles d’època, hotels i el famós espectacle nocturn Cinéscénie.

Imagen relacionada

Reserveu el vostre viatge en el temps reservant una estada amb tot inclòs en un dels hotels que ofereix el parc. Triar l’ambient i època que desitgeu per a una estada en tota comoditat i un canvi d’aires únic!

Com per exemple a “La Citadelle” un dels millors hotels del parc
Traspasseu la porta principal i entreu en el cor de l’Edat Mitjana! Després de les muralles passeu una nit sota la protecció dels cavallers del Puy du Fou.

citadelle

citadelle

El parc proposa multitud d’espectacles i aventures per compartir entre amics o en família. Per a una visita òptima, es recomana viure l’experiència del Puy du Fou entre dos i tres dies. Ofereix multitud d’espectacles i aventures per a tota la família.

Experimenteu el furor dels jocs del circ. Per salvar les seves vides, els presoners es veuran obligats a guanyar els jocs en el circ romà, sota l’atenta mirada del governador romà. Instal·leu-vos en les tribunes de l’Estadi gal-romà i deixeu-vos portar per l’acalorat ambient. Us deixo el link perquè veieu el vídeo:

Un altre espectacle molt conegut en el parc és “Les Vikings”. Comenceu a tremolar davant l’atac dels guerrers víkings. Els feroços víkings saltaran dels seus “drakkars” entre flames gegantesques per atacar el fort de l’any 1000, amb les seves teulades de palla. Als peus d’una torre de 22 metres d’altura el combat s’encendrà enmig d’un devessall d’efectes especials. Entre altres espectacles es troben “Le secret de la Lance”, “Le Dernier Panache” i molts altres.

 

Puy du Fou s’ha convertit al primer parc temàtic d’Europa a ser distingit com a millor parc del món en rebre el “Premi Classic Thea 2012″. Des de llavors, ha rebut nombrosos premis i honors com Premi Aplaudiments i els Premis Parksmania, fent honor la qualitat de la mostra, l’animació o efectes especials.

 

Dawit Contreras i Mario Castillo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: