Nena de 7 anys demana a Zara ser model de Zara Boys

Amb només 7 anys, Eliza Brichto té les coses clares. Odia anar amb vestits i seguir els cànons de bellesa. Per això ha proposat a Zara ser model de la seva línia per a nens. Aquesta és la carta que ha enviat a la famosa companyia amb la seva petició:

“Estimat Zara, em dic Eliza i tinc set anys. T’escric perquè m’agradaria ser model de Zara Boys. Segurament pensaràs que és una mica estrany que una nena porti roba de nen, però deixa’m que t’expliqui una història. Quan tenia 4 anys vaig anar a Zara Girls i no em va convèncer la roba. Després, però, vaig fer un cop d’ull a la secció de nens i em va encantar. Ara només compro roba allà. Sóc la teva fan número 1, per favor, accepta la meva oferta. ”

The youngster loves shopping in the boys' section at Zara and can't understand why girls don't model the clothes too 

Doncs bé, Zara ja l’ha contestat, segons ha informat la seva mare a través d’aquest escrit:

“Bones notícies, hem rebut resposta de Zara i han convidat l’Eliza a la seva seu d’Espanya perquè pugui visitar-la, conèixer els seus dissenyadors i parlar sobre la seva carta. Hi anirem d’aquí a una setmana. Us mantindré informats sobre com va tot. Moltes gràcies pel vostre suport. Heu fet que la meva filla estigui super emocionada per les coses que poden passar. És increïble.”

Segons ha explicat la seva mare al Daily Mail, la seva filla, Eliza Brichto va decidir que volia ser model de Zara per mostrar a les altres nenes que elles també poden vestir amb roba “de nens” i, en definitiva, anar com els hi vingués de gust.

Eliza is hoping to receive a response from the Spanish retailer to her offer to be a model 

Eliza Brichto, seven, from London has written to Zara to ask if she can be a model for its boys' clothing range 

Marina Viñallonga

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: