Equipo de Élite

Aquest cop us portem una nova sèrie espanyola que va de l’actualitat juntament amb diferents tipus de cossos policials.

Títol: Cuerpo de élite

Cuerpo de élite

Any: 2018

Cadena: Antena 3

País: Espanya

Productora: MOD Producciones

Gènere: Comèdia

Primera emissió: 06 Febrer 2018

Sinopsi:

“Cuerpo d’Elite” és una nova sèrie comèdia d’Atresmedia. La ficció televisiva està protagonitzada per Cristina Castany, Canco Rodríguez, Octavi Pujades, Adriana Torrebejano, Joaquín Reyes, María Botto, Álvaro Fontalba i Ismael Martinez entre uns altres i dirigida per Joaquín Mazón amb el guió de Cristóbal Garrido i Adolfo Valor. És una adaptació de la pel·lícula del mateix nom estrenada l’any 2016.

La seva trama té com a punt de referència els temps de la transició, on el Govern va aprovar la creació d’un cos secret d’operacions format per membres dels diferents cossos policials del país. Ara, el Ministeri de l’Interior ha tingut bé crear una nova unitat que estarà formada per un guàrdia civil, un Mosso d’esquadra, un ertzaintza (País Basc), un tedax i un lladre que es farà passar per un policia nacional. Tots ells amb diferències i un caràcter diferent amb les quals hauran de conviure per aconseguir la unitat del cos.

Amb un ambient còmic, la sèrie no deixa de costat l’actualitat, ens ensenya personatges públics en trames d’escàndols polítics. En les primeres trames que apareixen en la sèrie ens trobem amb un jove familiar de la Casa Reial; una família catalana que evadeix els seus diners a Andorra i el volen matar, els nostres protagonistes hauran d’impedir-ho.

Ismael Palazón i Arnau Marcos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: