Federer com si tingués 20 anys recupera el seu número 1

Roger Federer va recuperar ahir a Rotterdam el número 1 mundial, convertint-se en el més veterà que ho aconsegueix. Ahir, als 36 anys, el va aconseguir al guanyar l’holandès Robin Haase per 4-6, 6-1 i 6-1 i classificar-se per a les semifinals del torneig de Rotterdam.

Tot i que el número 1 no el tenia previst, Federer no havia descartat tornar a ser-ho en algun moment. Federer no ha dubtat a canviar la seva planificació de la temporada i apuntar-se al torneig de Rotterdam, que des del 2012 no el jugava, quan va guanyar la final a Del Potro. «Ser número 1 mundial és el màxim en el tennis i quan ets més vell has de treballar el doble per arribar-hi», va explicar Federer a la pista, després de rebre el trofeu amb un gran número 1, sobre un escenari on va jugar per primera vegada gràcies a una invitació quan només tenia 16 anys al 1998.

«Mai hauria pensat que aconseguiria res del que m’ha passat des que em vaig operar del genoll esquerre fa dos anys», va dir feliç per haver anat a jugar a Rotterdam.

Resultat d'imatges de federer

Sergi Velez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: