La grandesa del mar

En la fotografia, aquesta setmana, us porto una imatge que representa un dels esports d’aigua més bonics i espectaculars del món.

El surf és un esport aquàtic que consisteix a lliscar i fer girs en una onada, de peu sobre una taula. Es té constància de la presència del surf des de fa més de 500 anys a les illes de Polinèsia. Però amb el pas del temps, aquest ha anat evolucionant, en l’actualitat hi ha milers de platges on es practica, les més conegudes són les platges de Califòrnia. Encara que sembla que és un esport fàcil, aprendre a surfejar és molt complicat i el temps mínim d’aprenentatge bàsic és d’un mes aproximadament si la pràctica és continua.

Resultado de imagen de surf

En la fotografia es pot veure com el surfista es situa sota de l’onada. Amb això vull representar la força de l’onada, que sempre és molt més superior a la del surfista, en moments en els que els surfistes, han de travessar onades molt grans, s’enfonsen sota ella ja que no poden enfrontar-se a la grandesa de la natura.

En el món del surf no només és qüestió d’habilitat a sobre de la taula, també s’ha de tenir en compte molts altres aspectes com les situacions del mar, calcular les forces de les onades, les corrents marines… per això és molt important aprendre aquest esport amb una persona experimentada perquè fins i tot els mateixos professionals es poden veure atrapats en situacions de perill ja que el mar és incontrolable.

Imagen relacionada

 

Dawit Contreras

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: