A un pas de la final!

Fa un mes aproximadament, va començar a la lliga espanyola, la Copa del Rei, es tracta d’una competició on només participen equips de La Liga Santander. Durant el transcurs de la competició, han anat eliminant-se equips grans com l’Atlètic de Madrid, el Celta de Vigo fins i tot un Reial Madrid molt fluix que va caure de la competició la setmana passada davant el Leganés.Resultado de imagen de barça valencia copa del rey

Aquesta setmana van arrancar les semifinals on es van enfrontar el Leganés – Sevilla en un partit que va acabar en empat. Ahir a Barcelona, es va jugar l’altre partit de semifinals entre el Barça i el València en el que l’equip barceloní va sortit victoriós amb una jugada individual de l’astroargentí Leo Messi que va fer que el davanter Luís Suàrez anotés l’únic gol del partit i així, col·locar al Barcelona més a prop de la gran final.

 

 

 

 

Encara que falta el partit de tornada a Mestalla, amb la victòria d’ahir, el Barça porta una petit avantatge per arribar a la fase final del campionat.

Dawit Contreras i Sergio Fernández

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: