El nou ball de moda

Fa poc un noi en un programa de televisió va fer popular un nou ball. El ball prové de la cançó de Katy Perry que s’havia fet molt popular. El nom de la cançó és Swish Swish. Pel que fa el ball ha fet que milions de persones el practiquin i s’ha estès arreu del món.

D’altra banda, també a la plataforma de You Tube molts influencers han fet molts vídeos parlant del ball. També un joc molt famós anomenat Fortnite ha introduït dins del seu joc el ball. Finalment dir que un ball pot fer que milions de persones el facin especialment conegut,un bon exemple del passat és el ball del cavall de la cançó de PSY – Gangnam style que es va arribar a introduir a jocs com FIFA i que ha arribat a les 3.000.000.000 visualitzacions a You Tube.

Resultado de imagen de fortnite baile swish swish

Sergi Velez i Ismael Palazón

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: