FESTA MAJOR DE MONTORNÈS DEL VALLÈS

Les festes majors són sinònims de diversió de sortir al carrer, de relacionar-se, en general, de passar-ho bé. Avui us parlaré d’una festa major molt popular que té lloc a Montornès del Vallès. Aquesta va començar el darrer divendres 15 de setembre. Les festes de Montornès són conegudes per la varietats d’activitats que es realitzen durant el període festiu. Com cada any, es fa un pregó d’ inauguració de la festa major. L’any passat el pregó el va presentar ” el gran wyoming” conegut per la seva intervenció a “El Intermedio”. Aquest any ho ha presentat un altre personatge conegut anomenat José Corbacho conegut per sortir al club de la comèdia.

La festa major no es només la fira, es realitzen activitats correfoc, la batalla dels gegants, la font tapa etc. D’altra banda, es fan concerts durant les festes per exemple “Hotel Cochambre” també hi ha dj per la nit i moltes més activitats. En general són unes senyores festes.

Dawit Contreras

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: