Acomiadament del Curs

Per mi aquest curs 2016-2017 ha estat genial. Per mi l’optativa de web ha estat fantàstica perquè he sabut elaborar notícies ja que em costava molt fer la notícia amb les meves paraules i fer copiar i pegar d’una notícia que està ben elaborada per una persona que és professional en diaris, però he anat aprenent i he aconseguit el que volia aprendre a fer una noticia amb les meves paraules. De totes les categories que m’han tocat alguna m’ha costat més, com és per exemple per desconnectar, que ha d’escollir un lloc per viatjar i saps que aquest lloc ja l’ha fet un altre llavors no saps un altre lloc que fer o també l’entrevista als alumnes o professors que sempre fas la mateixa pregunta, però la que més m’agrada és la de poble i institut perquè ho coneixes més o el qui és qui que has de  buscar un alumne o professor i fer-li una foto als ulls i heu d’esbrinar qui és aquesta persona, a mi aquesta matèria m’ha agradat per això la recomano als alumnes de 4t de l’any que ve perquè aprendreu a saber elaborar una notícia.

Alex Gil

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: