Sons of Anarchy

Aquesta setmana a la secció recomanacions us deixem una sèrie Americana en concret dels Estats Units que va sorgir l’any 2008. Aquesta sèrie és per a partir dels 16 anys i cada capítol aproximadament té una durada d’uns 45 minuts.

Gènere 

Aquesta sèrie és de gènere dramàtic i criminal on transcorren quasi tota la sèrie amb motos.

Sinopsi 

Sèrie centrada sobre un grup un club de moters anomenats com els CM que operen il·legalment en la ciutat fictícia de Charming (California). La història és centren en el protagonista Jackson anomenat com “Jax” i Charlie Hunnam anomenat com “Teller” un jove del membre de l’organització, com rang de vicepresident, que comença a qüestionar-se els seus propis actes i els del seu club.

Directors, guionistes i Actors

Directors: Kurt Sutter (Creador), Gwyneth Horder-Payton, Stephen Kay, Guy Ferland,Bill Gierhart, Paris Barclay, Kurt Sutter.

Guió: Kurt Sutter, Misha Green, Dave Erickson, Chris Collins, Jack LoGiudice, Regina Corrado, Liz Sagal

Repart (Actors):  Charlie Hunnam, Ron Perlman, Katey Sagal, Mark Boone Junior, Kim Coates,Tommy Flanagan, Mitch Pileggi, Maggie Siff, Theo Rossi, Ryan Hurst,William Lucking, Dayton Callie, Johnny Lewis, David Labrava, Taylor Sheridan,Ally Walker, Winter Ave Zoli, McNally Sagal, Titus Welliver, Adam Arkin,Paula Malcomson, Hal Holbrook, Q’orianka Kilcher, Emilio Rivera, Kurt Sutter,Danny Trejo, James Cosmo, Drea de Matteo, Jimmy Smits, Ray McKinnon,Peter Weller, Wanda De Jesus, Sprague Grayden, Stephen King.

Mika Franganillo i Iván Pérez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: