El món al revés!

Un dia una noia que es deia Sandra, va sortir al carrer i es va trobar que tot era anormal, la gent caminava del revés, pensava del revés, parlava del revés…
La noia havia d’anar a comprar, i a l’hora de pagar la compra  el dependent en comptes de donar-li el tiquet li va donar els diners. Ella sorpresa li va preguntar que per què li donava els diners però ella no entenia res del que ell deia.

En arribar a casa va anar a buscar a la seva mare per explicar-li però no hi era a casa. Quan ja feia una estona que era a casa estava molt nerviosa, així que va agafar el gos i el va treure a passejar. El primer peu que va posar a terra tot ho va canviar: en lloc de ser ella qui va treure a passejar el gos, el gos la passejava a ella. Espantada, va pujar a casa seva.

Més tard, quan va arribar la seva mare li va explicar tot però no s’ho creia. La Sandra va marxar a la seva habitació sense entendre res del que estava passant al seu voltant. De cop i volta va començar a sentir un so molt estrany, era com una alarma que cada vegada era més i més forta, de cop i volta va parar i va sentir la veu de la meva mare que deia:    -SANDRA DESPERTA!

Aarón Estela i Ruth Pajuelo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: