TOP 10 Cançons Disney

Avui al Musipèdia parlarem de les 10 cançons de Disney i Pixar que més ens agraden. Cal dir que les següents cançons no estan ordenades per ordre de preferència. Comencem!

  • Married Life

Aquesta cançó prové de la pel·lícula UP. No té lletra, però és preciosa. La banda sonora va ser composta per Michael Giaccino, que va utilitzar una tècnica de composició anomenada transformació temàtica. Mentre sona es veuen imatges de la vida matrimonial d’Ellie i Carl.

  • I’ll Make a Man Out of You

Sent sincers, no podíem fer aquest TOP sense posar cap cançó de Mulan. Aquesta cançó, de l’autor Jerry Goldsmith, sona mentre Mulan és a l’exèrcit fent-se passar per un home i està entrenant per convertir-se en un soldat que salvi Xina.

  • You’ve got a friend in me

Qui no coneix aquesta cançó? Apareix tant a la primera pel·lícula de Toy Story com a la tercera. Va ser escrita per Randy Newman i cantada per ell mateix.

  • I Wanna Be Like You

Apareix a la pel·lícula El llibre de la selva. Composta per Robert i Richard Sherman i cantada per Louis Prima. Aquesta cançó ha estat versionada per molts artistes, com per exemple Robbie Williams.

  • Strangers Like Me

De la pel·lícula de Tarzan. Cantada i composta per Phill Collins, l’autor de les bandes sonores de Tarzan i Germà Ós. La cançó descriu la fascinació que té Tarzan sobre Jane i el món.

  • Touch the Sky

Aquesta cançó apareix a la pel·lícula de Brave. Té clares influències de la música celta. Composta per Patrick Doyle, tocada per l’Orquesta Simfònica de Londres i cantada per Julie Fowlis.

  • Under the Sea

De la pel·lícula de The Little Mermaid. Està composta per Alan Menken i Howard Ashman. Cantada per Sebastian, el cranc, que intenta convèncer l’Ariel de quedar-se sota el mar dient-li els avantatges.

  • I Just Can Wait to Be King

Aquesta cançó sona a la pel·lícula The Lion King. Composta per Elton John i Tim Rice i cantada per Jason Weaver, Laura Williams i Rowan Atkinson. La cançó parla del desig de Simba de fer-se gran i aconseguir ser el rei.

  • I See the Light

Procedent de la pel·lícula Tangled. Composta per Alan Menken i Glenn Slater i cantada per Mandy Moore i Zachary Levi. La cançó surt al final de la pel·lícula. És molt emocional i enganxosa.

  • Colours of the Wind

De la pel·lícula de Pocahontas. Composta per Alan Menken i Steven Schwartz. Cantada per Judy Kuhn i parla sobre la natura del bosc.

Esperem, que us hagi agradat el nostre TOP de Disney!

Andrea Barato i Júlia Costa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: