Sense taxis a l’aeroport, l’estació de Sants i el centre de Barcelona

La vaga ha deixat sense taxis l’estació de Sants, l’aeroport del Prat i els carrers de Barcelona. I és que la vaga de taxistes de 12 hores convocada a tot l’àrea metropolitana de Barcelona pels sindicats del sector està tenint un seguiment majoritari i ha buidat pràcticament de vehicles les parades de taxis. Protesten contra les noves llicències de vehicles de lloguer amb conductor que el Ministeri de Foment té la intenció de concedir.

El secretari intercomarcal de Barcelona del Sindicat del Taxi de Catalunya (STAC), Carlos Fernández, ha assegurat que el seguiment de l’aturada és “pràcticament total” i que s’ha deixat notar en especial a l’aeroport del Prat, a l’estació de Sants i a la plaça de Catalunya, on s’han registrat cues importants per agafar transports alternatius.

A l’aeroport del Prat, els viatgers que s’acostaven a la parada de taxis de la T1 carregats de maletes, la majoria estrangers, han comprovat sorpresos que no hi havia taxis, quan en un dia laborable hi acostuma haver prop d’un miler de vehicles. Després de ser informats de les alternatives de transport, la majoria de passatgers han optat pel metro i l’Aerobús, que ha registrat llargues cues durant el matí.

Aarón Estela

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: