Hermanos de sangre

Aquesta setmana a la secció Recomanacions us recomanem una sèrie d’ HBO molt famosa anomenada Hermanos de sangre. Aquí teniu una petita fitxa tècnica:

Títol original: Band of Brothers

Any: 2001

Creador: Stephen Ambrose

Guió: Erik Jendresen, Tom Hanks, John Orloff, E. Max Frye, Graham Yost, Bruce C. McKenna, Erik Bork.

Música: Michael Kamen

Fotografía: Remi Adefarasin, Joel Ransom

Repartiment: Damian Lewis, Ron Livingston, Rick Gomez, Scott Grimes, Donnie Wahlberg,Michael Cudlitz, James Madio, Dexter Fletcher, Neal McDonough, Matthew Settle,Ross McCall, Frank John Hughes, Peter McCabe, Nicholas Aaron, Craig Heaney,Kirk Acevedo, Eion Bailey, Shane Taylor, Dale Dye, Stephen Graham, David Schwimmer, Peter Youngblood Hills, Nolan Hemmings, Rick Warden, Robin Laing,Philip Barrantini, Phil McKee, Tom George, Michael Fassbender, Ben Caplan,George Calil, Doug Allen, Matthew Leitch, Marc Warren, Colin Hanks, Andrew Scott, Tom Hardy, Jimmy Fallon, Simon Pegg.

Sinopsi:

Minisèrie de TV de 10 episodis que es basa en el best-seller de Stephen E. Ambrose “Band Of Brothers“. Narra la història de la Easy Company, un batalló americà del regiment 506 de paracaigudistes que va lluitar a Europa durant la II Guerra Mundial (1939-1945). Inclou entrevistes als supervivents, records dels periodistes i cartes dels soldats.

Fragment de la minisèrie

Ivan Pérez i Mika Franganillo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: