El diari de Noa

Aquesta setmana parlarem de la famosa pel·lícula El diari de Noa del 2004.

És la història de dos adolescents de Carolina del Nord que, tot i ser d’ambients socials molt diferents, s’enamoren profundament. Aquests passaran junts un estiu inoblidable, abans de ser separats primer pels seus pares i després per la guerra. Aquesta història està basada en una novel·la de Nicholas Sparks, un autor molt comercial i amb molts seguidors. 97c

El principal encert d’aquesta pel·lícula és el paper dels seus actors protagonistes, Ryan Gosling i Rachel McAdams, en aquell moment totalment desconeguts. El film està també molt ciutat en referència a l’ambientació, el vestuari i sobretot l’escenografia, plena de paisatges espectaculars.

En definitiva, es tracta d’una història d’amor típica, que no busca sorprendre a l’espectador però que aconsegueix ficar-te dins i emocionar-te. Totalment recomanable a tots aquells que els agradi el cinema romàntic i que creguin que l’amor etern sí que existeix.

Aquí us deixem el tràiler:

Helena Martín i Nerea Corbacho

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: