Petites històries esgarrifoses

Avui us portem una sèrie d’històries conegudes a Internet que s’han tornat virals i nosaltres les hem adaptat perquè pugueu gaudir-les en el nostre idioma.

  • El sogre:

Una dona ens explica la seva estranya història:

Quan feia 5 mesos d’embaràs amb el meu primer fill, el meu marit treballava fora de la ciutat i jo vivia en la casa dels meus sogres. Tenia molta son i em vaig adormir en una habitació per convidats. Quan vaig despertar, vaig veure el meu sogre assegut en la punta del llit. Em vaig espantar molt, però no podria cridar, Finalment, la veu em va sortir i la meva sogra va vindre a veure què passava. El més fort de tot és que el meu sogre va morir fa 3 anys i no vaig tenir l’oportunitat de conèixer. Estic segura que va venir a veure el seu primer net.

  • La nova casa:

Quan em vaig mudar a la nova casa amb els meus dos fills i el meu marit, sempre em va semblar molt estranya. Sempre estava la casa freda i la calefacció estava posada. A més, constantment em sentia observada. He d’admetre que sempre he tingut un llaç amb els esperits, i vaig detectar les ànimes d’un ancià i d’una nena petita. El senyor gran estava sempre en l’habitació de la meva filla petita, i quan entrava el meu fill, sempre sortia plorant. Una vegada, després de fer adormir el meu fill (aquell dia estàvem solament ell i jo), vaig notar que algú m’intentava tapar les orelles, i vaig escoltar a una nena plorant i demanant ajuda. Des d’aquell dia, em sento sempre observada.

  • Calla

Quan era petita, estava esperant a la meva mare i la meva àvia que tornessin de la farmàcia. Jo les estava esperant a les escales per pujar al nostre pis, quan vaig notar que algú es va recolzar sobre la meva espatlla i em va dir: <<Xsst… calla>>. Em vaig quedar congelada. Des d’aquell moment m’han passat coses molt estranyes.

  • Els esperits:

Fa temps, un amic em volia presentar a la meva amiga i a mi un noi que deia que era “wiccan”.

Abans de seguir amb la història, els redactors us explicarem què és la “Wicca”:

“Wicca” és una religió sorgida a Anglaterra el segle XX que consisteix a creure en dos déus polars que els pots invocar amb una sèrie d’objectes.

En un capítol dels Simpsons, Lisa es converteix en una practicant d’aquesta religió. Si vols saber més sobre això, pots mirar aquest capítol dels Simpsons o entrar en aquest enllaç (la informació està en castellà):

https://es.wikipedia.org/wiki/Wicca

Acabada, la petita explicació, seguim amb la història:

Un dia, vam quedar tots 4. Aquest noi va començar a explicar-nos coses sobre la seva religió, i ens va dir que hi havia un esperit que volia parlar amb el meu amic. El meu amic, després d’una estona, va començar actuar molt estrany juntament amb aquest noi. La meva amiga i jo vam pensar que era una broma i que intentaven mofar-se de nosaltres. Malauradament, no va ser una broma. La meva amiga es va desmaiar de cop i jo vaig començar a sentir-me reprimida i que algú estava dins meu. Abans que pogués desmaiar-me, aquella “cosa” va sortir del meu interior i tots vam començar a trobar-nos millor. L’esperit ens va dir que ho sentia, que solament volia entrar en el cos del nostre amic però es va descontrolar tot. Seguidament, el wiccan se li van posar els ulls blancs i va caure a terra com si fos plom. Des d’aquell succés, ja no quedem amb aquell noi i no parlem del tema.

T’han agradat aquestes històries? Comenta i diu la teva opinió!

Elena López i Judit Costa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: