Dos de cada 10 alumnes pateixen assetjament escolar

Aquesta setmana a “Notícies” tenim coses molt interessants de la vida quotidiana, que són anècdotes que passen al voltant dels nostres dies i no ens n’adonem. bullying

L’assetjament  escolar és un problema mundial.Així ho ha retractat la UNESCO.Ending the torment: Tackling bullyng from the schoolyard to cyberspace. L’organisme de les Nacions Unides(ONU), diu que de cada 10 alumnes 2 ho pateixen. Això vol dir que uns 246 milions de joves- nens i adolescents al món, pateixen aquest tipus de fustigació. Segon l’estudi un 34% dels menors entre 11 i 13 anys diu que haver sigut assetjat en els últims 30 dies i un 8% d’ells u suporten a diari.

En conclusió crec que aquest cas no hauria de passar més i  ens podríem posar en la pell de la gent que passa aquest abús perquè si a nosaltres no ens agrada que ens fessin això no tenim dret per fer-ho nosaltres…Així que posem la fi a aquest problema que sofreix 2 de cada 10 alumnes

Ivan Pérez i Aarón Estela

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: