Benjamin Bennett

Avui a Expedient Paranormal us explicarem qui és Benjamin Bennett.

Benjamin Bennett, un youtuber que té una peculiar afició: seure i somriure durant 4 hores seguides. Ja porta 249 vídeos pujats on fa EXACTAMENT el mateix. El jove va parlar amb un mitjà de comunicació el qual li van preguntar perquè feia aquesta mena de vídeos, i ell va contestar que a Internet tot és igual i que volia fer alguna cosa diferent i a part d’això, res més.

Per sorprenent que sembli això no és el més estrany de tot, sinó que quan entra un lladre mentre està fent un directe de Sitting and Smiling no es mou i segueix quiet encara que un lladre hagi entrat a casa seva. El lladre en veure’l quiet somrient enfront d’una càmera, marxa corrents.

També, en uns altres vídeos, Benjamin no deixa de fer el directe per res del món, per exemple un dia estava refredat, semblava que estava a punt de plorar i li va començar a caure un moc del nas i fins que no va acabar el directe una hora després, no va mocar-se… A més a més, en un dels seus vídeos tenia la necessitat d’anar al bany, però en comptes d’aixecar-se i anar corrents al lavabo, va pixar-se a sobre.

Nosaltres, les redactores sabem que la història de Benjamin Bennet no és paranormal, però sí que és BASTANT estranya i et fa pensar que perquè aquest noi fa el que fa, i per això us la volíem explicar.

Si no t’ha quedat clar el que fa aquest noi al seu canal de YouTube i tens 4 hores del teu temps lliure, aquí et deixem un vídeo perquè ho descobreixis tu mateix.

Judit Durán i Júlia Costa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: