A10: Omar González!

Aquesta setmana, a la secció A10, us portem l’entrevista a l’Omar González, de la promoció 2006-2010. Esperem que us agradi!

1- Què és el que més recordes de la teva estada al Marta Mata?
Recordo les classes en general. M’agrada pensar en com reia i gaudia tan sols estan a classe amb els companys i companyes. Recordo moltes històries que encara ens expliquem els exestudiants, i encara riem de valent.

2- Tens bons records de l’institut?
I tant! Tot temps passat sempre es recorda millor del que era segurament, però sense cap dubte aquells quatre anys han estat un dels millors de la meva vida. Encara que hi vaig viure males experiències, el record que em queda és molt bo.

3- T’hagués agradat fer l’ESO al nou institut o a les barraques?
No ho sabria dir. Segurament sí per molts motius, però al final les pròpies barraques van acabar essent una experiència singular. Però sens dubte, el que m’hagués agradat és que els responsables polítics no ens haguessin enganyat dient-nos que estaria fet a segon curs.

4- Quina assignatura t’agradava més? I la que menys?
M’encantava plàstica perquè vam tenir un bon professor que va haver de marxar, i per suposat Educació Física. També m’agradaven les mates, sobretot quan sabia resoldre els problemes. La que menys em va agradar, segurament perquè no acabava d’entendre moltes coses, era química de quart curs.

5- Ens podries explicar qualsevol anècdota divertida que t’hagi passat amb algun professor?
Recordo anècdotes de gairebé tots els professors, però crec que la que més històries divertides ens va donar va ser una professora de català molt curiosa que es ficava paper de vàter a les orelles per a no escoltar-nos.

6 -Trobes a faltar algun professor, alumne o assignatura?
Trobo a faltar-ho tot. M’encantaria poder tornar a viure aquella època, ja que no la vaig aprofitar com hauria d’haver-ho fet. Segur que tots els que estan estudiant ara tampoc ho estan valorant, però els animo a què ho facin, perquè quan tot s’acabi desitjaran poder tornar-hi.

7-Eres bon alumne o, pel contrari, solies tenir conflictes?
En general, no era un alumne gaire exemplar. M’encantava parlar i em distreia massa amb els companys i companyes, i vaig acabar tenint algun que altre conflicte, però res seriós. M’ho passava bé, això sí.

8-Quina és l’excursió que més recordes?
Una de les que més en va agradar va ser la sortida al CosmoCaixa. Va ser força divertit, sobretot el Planetari.

9-Trobes a faltar la vida i l’ambient de l’institut? N’has après alguna cosa?
Totalment. Igual que trobo a faltar el col·legi de primària, o fins i tot el batxillerat. M’hagués agradat aprofitar tot el que m’explicaven, que no era gens complicat, però potser no m’esforçava el suficient. Al Marta Mata vaig conèixer els amics i amigues que encara continuen sent els meus millors amics.

10- A què et dediques ara?
Ara estic a quart de Periodisme a la UAB. Si tot va bé, aquest any serà el meu últim a la universitat. També em dedico a la fotografia, però encara estic en procés d’aprenentatge i segurament estudiï alguna cosa relacionada amb això.

Ariadna Fernández i Claudia Liñán

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: