Sully

El 15 de gener de 2009 el món sencer va ser testimoni de l’anomenat “Miracle al Hudson”, un accident que podia haver acabat en tragèdia de no ser pel pilot nord-americà Chesley Burnett “Sully” Sullenberger (Tom Hanks). Aquest home va aconseguir realitzar una perillosa maniobra amb èxit: aterrar d’emergència un Airbus A320 a les gelades aigües del riu Hudson, després que una bandada d’oques xoqués contra els motors.

sully

Sully, que es va veure obligat a prendre dràstiques mesures per evitar una mort segura, va aconseguir salvar la vida dels 155 passatgers i tripulants que anaven a bord. Després d’aquesta sorprenent gesta sense precedents, el pilot es convertiria en un heroi nacional. No obstant això, posteriorment es desencadenaria un drama que va afectar a la seva reputació. Així, Sullenberger haver de fer front a multitud d’entrevistes i judicis per aclarir els fets, que van marcar la seva vida tant personal com professional.

Judit Durán i Javi Jové

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: