Recomanacions

Cançó:

La cançó que us recomanem aquesta setmana és de Nicki Minaj i l’Ariana Grande: Get On Your Knees.

La cançó original no es troba a youtube ara mateix, ja que han tret el vídeo per fer el videoclip.

Llibre:

El llibre que us recomanem aquesta setmana és: Pideme lo que quieras.

Aquest llibre té 464 pàgines, està en castellà i és de gènere eròtic. Està escrit per Megan Maxwell i té un preu de 6,60 euros.

Després de la mort del seu pare, l’empresari alemany de prestigi, Eric Zimmerman, va decidir viatjar a Espanya per controlar les delegacions de l’empresa Müller. A l’oficina central de Madrid contacta amb Judith, una dona jove enginyosa i simpàtica de qui n’esdevé immediatament enamorat. Judith sucumbeix a l’atracció que exerceix l’alemany sobre ella i accepta la part de la seva vida sexual, ple de fantasies i jocs eròtics. Però passa el temps, la relació s’intensifica i Eric comença a témer que es descobreixi el seu secret, quelcom que podria marcar l’inici o el final de la relació.

L’aplicació:

L’aplicació que us presentem aquesta setmana és Cocoppa, una aplicació amb la qual és possible cambiar el color, la forma i l’estil de les icones de les teves aplicacions.

Quan l’instal·les i et poses mans a l’obra pot quedar-te així:

Pel·lícula:

La pel·lícula d’aquesta setmana és El franco tirador, una pel·lícula dirigida per Clint Eastwood,els actors més destacats són Bradley Cooper i Sienna Miller. Dura 132 minuts i és d’estil bél·lic.

Sinopsi:

Pel·lícula protagonitzada per Bradley Cooper com Chris Kyle és el franctirador més mortífer de la història de l’exèrcit dels Estats Units. Però hi ha alguna cosa més que a més de ser un bon tirador. La Marina dels Estats Units, Chris Kyle, grup d’operacions especials Marina és enviat a Iraq amb una única missió: protegir els companys de l’exèrcit. La seva precisió salva vides innombrables al camp de batalla i amplia els seus actes valents, guanya el malnom de “Llegenda”. No obstant això, la seva reputació també creix darrere l’enemic de línies, així van posar preu al seu cap i es converteix en un objectiu prioritari dels insurgents. També s’enfronta a una altra batalla a casa: ser un bon marit i pare de l’altre costat del món.

Ceci Garcia i Júlia González

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: