Una víctima de maltractament: “Em va pegar fins que es va afartar i vaig acabar a l’UVI”

Una víctima de violència de gènere ha relatat en el judici els múltiples episodis de maltractaments que va patir durant un any a mans presumptament de la seva parella, qui en una ocasió la va pegar “fins que es va fartar” acabant a l’UVI de l’Hospital 12 d’Octubre de Madrid per les greus lesions que presentava a conseqüència dels cops que va rebre a la cara.

Separada amb un paravent per evitar confrontació visual amb el seu suposat agressor, la dona ha declarat acompanyada per una psicòloga a causa de les seqüeles de pànic i angoixa que pateix arran dels constants maltractaments. De fet, ha explicat que des d’aleshores pateix atacs epilèptics i ha de medicar-se.

Júlia Santisteban i Laura Mendoza

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: