El Parlament aprova la declaració de Sobirania

El Parlament de Catalunya ha aprovat la declaracio de Sobirania presentada per CIU, ERC i ICV que reconeix Catalunya com un subjecte polític, jurídici i sobirà i que reivindica el dret dels seus ciutadans a decidir el futur. La votació ha comptat amb 85 vots a favor, 41 en contra i 2 abstencions.

Després de votar, els diputats del Partit Popular  s’han aixecat i han abandonat l’hemicicle  sense esperar a saber-se els resultats de la votació. En anunciar-se el resultat, el president de la Generalitat, Artur Mas, ha començat a rebre l’ovació de bona part de la Cambra, uns aplaudiments que ha compartit amb el president d’ERC, Oriol Junqueras, i amb el líder d’ICV-EUiA, Joan Herrera, amb els quals ha posat per als mitjans de comunicació.

Mohamed el Yahyaoui i Antonio Requena

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: