L’influencer Laura Escanes presentarà un programa de TV3

La famosa influencer, Laura Escanes, amb gairebé dos milions de seguidors a Instagram, va anunciar el passat 19 de maig que serà la presentadora d’un nou reality show del canal de televisió català, TV3.

El programa rep el nom de “La Travessa”, que consistirà a seguir 8 parelles en una travessia pels Pirineus Catalans on es faran proves de superació i d’habilitat. El càrrec de la Laura serà buscar a la parella més ràpida en travessar Catalunya pels Pirineus, des del Cap de Creus fins a la Vall d’Aran.

TV3 ha anunciat que el programa es gravarà al mes de juny i que en el càsting es van presentar més de mil parelles, però només vuit han sigut escollides per participar. El contingut formarà part de la nova plataforma digital, la “Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals” (CCMA), ja que gràcies a aquesta plataforma, els programes arriben a nous públics, especialment a gent jove.

“La Travessa” estarà disponible a la tardor i la parella guanyadora tindrà un gran premi de 10.000 euros!

Així va anunciar l’influencer la nova notícia:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: