Familiars de Elena Huelva celebren els seus 21 anys entre làgrimes.

Elena era una jove sevillana que va lluitar per un sarcoma de Ewing, un càncer
que afecta sobretot gent jove, durant tres anys. Ella, per generar visibilitat va començar a publicar tot el seu procés a Tik Tok.

Aquest 21 de maig, Elena Huelva hauria complert 21 anys i els seus familiars no han volgut deixar passar una data tan especial per a recordar la petjada tan gran que la influencer ha deixat en la vida de tots.

La ‘influencer’ Elena Huelva.
INSTAGRAM- 20 minuts

Per aquest motiu, la seva familia han celebrat un dia tan emotiu l’impacte que Elena Huelva ha tingut amb el seu lema “Les meves ganes guanyen”. La seva germana Emi, que ja va reflexionar sobre la seva primera Fira d’Abril sense ella, ha recopilat els millors moments dels últims anys.

La germana de Elena va dir, “he volgut fer un petit resum de moments que he vist aleatoris de tants que tenim juntes. Només em surt un somriure en veure’ls i en pensar en totes les anècdotes de darrere d’aquests vídeos, de les teves ocurrències, el teu humor, les meves ximpleries i les nostres converses”.

“Aquí està tot més trist des que et vas anar”, ha revelat també: “Però els moments màgics en els quals em fas veure que segueixes aquí d’alguna forma m’ajuden a seguir”.

La seva mare, Emi Colom, també ha agraït tot el que la seva filla l’ha ensenyat des que va néixer fa 21 anys, amb una adorable imatge d’Elena Huelva nounada.

També obert i honest sobre el moment difícil pel qual estan passant i quant estranyen a Elena, és el seu pare Manuel. A penes cinc mesos després de la seva defunció, es lamentava: “El temps no cura res.

“La pena i el dolor és terrible”, ha reconegut: “No crec que això canviïn mai. El temps va passant. Anem fent coses. Però no hi ha dia, ni moment en què no pensi en tu. Sobretot els bons. Els bons moments. Només has deixat amor…”.

En un dia tan important, tots els influencers que van compartir moments amb Elena també han abrigallat a la família, felicitant-la i recordant-la amb el seu millor somriure.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: