Dos jutjats investigant a un ex coordinador de fútbol infantil de Santa Perpètua per violar a jugadores menors

Un home de 28 anys, i apartat de l’ Unificació Club de Fútbol, agredeix també a altres víctimes.

Dos jutjats, un de Mollet del Vallès i un altre de Sabadell, investiguen a un ex coordinador de futbol infantil de Santa Perpètua de Mogoda per presumptes agressions sexuals a jugadores menors. Malgrat que Mossos d’Esquadra van detenir en dues ocasions a l’acusat, una al gener passat i una altra a l’abril. El club esportiu va decidir apartar-lo quan es va conèixer la primera denúncia per agressió sexual a menor de 16 anys que es tramita en un jutjat de Mollet.

Fonts judicials remarquen que existeixen dues denúncies per agressió sexual a menors, cadascuna d’elles en un jutjat de partits judicials diferents pel lloc en el qual es van produir els supòsits fets. La policia va detenir a l’ex coordinador de l’Unificació Club de Futbol, de 28 anys, per aquests delictes encara que la policia no descarta que puguin haver-hi diverses víctimes més l’any passat, com va avançar RAC1.

La primera de les detencions es va produir l’11 de gener d’enguany, després que una jove denunciés davant els Mossos que havia estat víctima d’una agressió sexual nou anys abans, i la segona es va produir el passat 17 d’abril, quan una segona menor va denunciar que havia estat objecte també d’una agressió sexual al desembre de 2022.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: