Escapada a PortAventura!

Bon dia, avui a la secció Per desconnectar us proposarem una escapada al parc d’atraccions situat a Salou, Port Aventura.

Port Aventura

Per començar, aquest parc es va inaugurar al 1995 per l’empresa Caixabank. Té 105 hectàrees i 6 àrees temàtiques amb una variada oferta d’atraccions, espectacles, botigues i restauració. L’entrada es fa per la Mediterrània, on es recrea un poble de pescadors de la Costa Daurada. A la Polinèsia dominen la vegetació i les atraccions exòtiques. Amb vaixell des de la Mediterrània s’arriba a la Xina, dividida en la part baixa, rural, i la part alta, imperial.

Es recrea l’època de la dinastia song, pels volts de l’any 1100. També està dividit en dues parts Mèxic: el Mèxic maia i el colonial. L’àrea del Far West, d’estil americà, és la més extensa del parc i s’hi pot arribar en tren des de la Mediterrània. SésamoAventura és l’única àrea construïda després de la inauguració de Port Aventura, oberta el 2011, està pensada per al públic infantil, amb temàtica de Barri Sèsam.

COM ARRIBAR-HI?

Port Aventura està situat a Tarragona, concretament a Salou. Per arribar des de on som nosaltres, Barcelona el que és convenient fer es agafar l’autopista (AP-7). També, hi ha més opcions que és anar en tren. En aquest cas es tindria que anar a la estació de sants, Barcelona. Una vegada has arribat a Barcelona, has de agafar un tren que directament et porta a una parada que està a 10 minuts de Port Aventura. El total del trajecte és 1h i 15. Hi ha més opcions, però creiem que aquestes son les més convenients.

ON ALLOTJAR-SE?

Port Aventura disposa de 4 hotels de 4 i 5 estrelles amb accés directament al parc. I té 2 altres que disposen un serveix gratuït de trasllats. Els hotels, la veritat, és que son bastant cars però és normal ja que inclouen ofertes molt bones com per exemple 2 nits+ entrada gratis al Port Aventura i a Ferrariland pot arribar a costar des de 65€ la nit. Un altre opció pot ser allotjar-se en hotels a Salou. Les nits serien més barates però hauries de comprar les entrades.

Hotel Port aventura.
Hotel gold river.

GASTRONOMIA

Port Aventura està dividit en 6 àrees temàtiques : Mediterrània, Polinèsia, Xina, Mèxic, Far West i SésamoAventura. Cada àrea té el seu propi menjar típic.

A la mediterrània pots trobar una mica de tot com amanides, pastes… Però també pots trobar menjar ràpid per si no tens molt temps. A la Xina gairebé no hi ha plats típics xinesos sinó que només venen entrepans, gelats etc. A la Polinèsia realment no és un lloc per menjar, sinó que és més per postres o coses per berenar. Hi ha un total de 4 locals. Uns et venen gelats, snacks, cafès i altres sucs tropicals i fruita fresca.

A Mèxic hi ha una mica més de varietat. Pots trobar des de menjar típic del país com nachos, quesadilles etc. I també el clàssic menjar ràpid que es troba a gairebé tot el parc. Al Far-West també hi ha varietat. És l’àrea amb més establiments de menjar, hi ha de tot com cerveses, hot-dogs, snacks, gelats, creps, batuts, etc.

I finalment es troba SésamoAventura. Aquesta àrea és principalment per a nens i no hi ha res per menjar, només gelats, refrescos, cafès i granissats.

Gerard Antón

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: