Sabies com es va construir la Gran Muralla?

Tothom sap que la Gran Muralla es va construir a l’antiga Xina, i tot el recorregut és d’uns 21.196 km. Però, com es van construir exactament fortificacions militars tan llargues a l’antiguitat?

Fa uns dos mil anys, quan la dinastia a la Xina es va anomenar Dinastia Zhou, hi havia set països en total. En aquell moment, per evitar que altres països ataquessin, gairebé tots els països van construir una petita Gran Muralla prop del seu propi país.

Gran muralla

Al final, aquests països van ser tots destruïts per un dels països anomenat Qin. Per tal d’evitar la invasió dels huns, l’emperador en aquell moment va construir conjuntament les Grans Muralla d’altres països. En aquella època no hi havia màquines pesades, i la Gran Muralla només es va construir amb les mans de milers de persones. En aquella època la Gran Muralla només estava feta de terra batuda.

Després de la destrucció de la dinastia Qin, va arribar a la dinastia Han. La dinastia Han també va continuar ampliant la Gran Muralla per evitar la invasió dels huns del nord. La dinastia Han també va fer la Gran Muralla més llarga de la història xinesa.

En les dinasties següents, la Gran Muralla es va construir diverses vegades, i els materials es van canviar per maons de pedra, però no se’n van construir molts. A la dinastia Tang, la Gran Muralla no es va construir. La raó principal va ser que la dinastia Tang era massa poderosa en aquella època, cap país s’atrevia a atacar-la i no va construir la Gran Muralla.

Després de la dinastia Tang, la Gran Muralla es va ampliar diverses vegades en grans i petites maneres, de fet, per evitar la invasió de les tribus de l’altiplà mongol.

Després de 2000 anys de canvis de temps, s’ha format l’actual Gran Muralla, la importància de la seva construcció de principi a fi és resistir les invasions estrangeres i també és el principal símbol de la Xina.

Jiahao Ye

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: