Els Reis ja són a Montornès!

Bon dia, avui a la secció de Poble us explicarem breument com va ser l’arribada dels reis, aquí a Montornès i les mesures de seguretat que van imposar per controlar la pandèmia de la COVID-19.

CULIBLANCO por FRANCISCO NIETO: enero 2020
Cavalcada del any passat de Montornès

El passat 5 de gener, Ses Majestats els Reis d’Orient van fer una parada a Montornès. A diferència de l’any passat, aquest any sí que va haver-hi la Cavalcada, tot i que va estar adaptada a la situació sanitària. El seguici de Melcior, Gaspar i Baltasar va sortir del carrer del Vallès, al davant del Centre Infantil La Peixera, a les 17 h, i va acabar a la carpa polivalent El Sorralet. Per motius de seguretat, enguany NO es van llençar caramels en cap moment del recorregut, sinó que els van donar en mà als infants que van assistir a la recepció reial que va tenir la jornada.

Més tard, amb l’acabament del recorregut de la Cavalcada, cap a les 19 h, es va donar inici a la recepció reial a la Carpa Polivalent El Sorralet. Allà, les famílies van poder veure els Reis d’Orient i deixar les seves cartes a unes bústies. També van rebre caramels i carbó dolç de la mà de membres del Ball de Diables i Drac de Montornès, que van representar els carboners.

Gerard Antón

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: